۱۳۹۱ دی ۲۷, چهارشنبه

موساکا

موساکا یک غذای یونانی ست.

مواد لازم برای ٢-٣ نفر:
بادمجان ورقه ای سرخ شده ١ عدد بزرگ، سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ٢ عدد متوسط، گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم، پیاز کوچک ١ عدد، سیر ١ حبه، رب ٢ ق غ، پوره گوجه فرنگی ١ پیمانه، جعفری خرد شده ١/٤ پیمانه،  پنیر پیتزا ١ پیمانه، نمک، فلفل و زرچوبه 

مواد لازم برای سس سفید:
کره ٢ ق غ، آرد ٣ ق غ، شیر ٣٠٠ میلی لیتر، نمک، فلفل و جوز هندی 

طرز تهیه:
گوشت را با پیاز و سیر رنده شده و رب تفت بدهید.


سپس پوره گوجه فرنگی و ادویه را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. 


وقتی گوشت کاملا پخت جعفری را به آن اضافه کنید. 


طرز تهیه سس:
ابتدا کره را روی حرارت قرار داده تا آب شود. سپس آرد را ریخته و تفت دهید.


در نهایت شیر را اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا سس غلیظ به دست آید. 


در ظرف مخصوص فر به ترتیب یک ردیف سیب زمینی، یک ردیف بادمجان، یک لایه گوشت بچینید سپس روی آن را با سس بپوشانید و در نهایت پنیر پیتزا بریزید.



سپس در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠- ٤٠ دقیقه قرار دهید تا پنیرش طلائی شود.


+ پوره گوجه فرنگی را در غذا ساز درست میکنم.


+ در موساکا ی واقعی بادمجان های ورقه شده را به جای اینکه سرخ کنند در سفیده تخم مرغ زده شده می چرخانند سپس آغشته به پودر سوخاری میکنند. و در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠ دقیقه قرار میدهند. بقیه مراحل عینا اجرا شده است. 

نوش جان!


3 نظر:

Sara گفت...

be nazar kheiliii khoshmaze miad. ba kadu chi? shayad ba kadu ham khoshmaze beshe na? dastet dard nakone ke hamash chizaye khoshgel o khoshmaze tu websitet mizari.

Maryam گفت...

nemidunam momkene khub beshe :)mishe emtehan kard sara goli

chefnegin گفت...

سلام دوست خوبم. خسته نباشی. عالی شده. عکسش هم عالی گرفته شده.

ما هم این غذا رو خیلی دوست داریم.

شاد باشی

منتظرت هستم.
www.chefnegin.com
www.neginchef.blogfa.com

back to top ^ Scroll to Top