۱۳۹۰ بهمن ۱۰, دوشنبه

نان داغ و تازه برای صبحانه


این نان برای صبحانه خیلی سریع، راحت و خوشمزه است .

مواد لازم  برای خمیر :
۲ فنجان آب گرم، ۲ ق چ خمیر مایه، شکر سر ق چ ، ۵ فنجان آرد، ۱ ق چ نمک  

مواد لازم روی نان :
رزماری ، روغن زیتون ، کنجد 

طرز تهیه :
مواد لازم برای خمیر را مخلوط کرده و کنار بگذارید تا ور بیاید. ( به مدت 10-15 دقیقه). این خمیر حتما باید با مچ دست ورز داده شود هرگز با پنجه ورز ندهید. 


سپس به اندازه یک مشت از روی خمیر برداشته و روی سینی که آرد پاشی کرده اید به کمک وردنه باز کنید. برای اینکه ترد شود تا جایی که می شود نازکش کنید. سپس در سینی مخصوص فر قرار دهید.


 سپس با کمک قلمو روی آن روغن زیتون بمالید وکنجد و رزماری را روی آن بپاشید . و درون فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم کردید قرار دهید معمولا ۱۰-۱۵ دقیقه طول میکشد تا بپزد اما اگر دوست دارید روی آن طلائی شود بیشتر بگذارید بماند.


این خمیر را تا یک هفته میتوان در یخچال نگهداری کرد و هر روز صبحانه با نان داغ و تازه داشت :).


نوش جان 

7 نظر:

مونا گفت...

خب اصل کاری خمیر بود که نگفتی چه جوری درستش کنیم دختر جان؟؟؟

ترنّم بانو گفت...

@مونا
مونا بانو گفتم که این خمیر اینقدر راحته که کافیه فقط مواد را با هم مخلوط کنی همین!!

روزبه گفت...

خیلی خفن بود. ضمن این که نمایش مراحل همراه با عکس و توضیحات در این وبلاگ دارن هر بار حرفه‌ای تر از قبل می‌شن.

مونا گفت...

آها خب اون خمیر مایه رو از کجا بیاریم، اینو نگفتی پس:)

Maryam گفت...

@روزبه
ممنون آقا روزبه :)

Maryam گفت...

@مونا

خمیر مایه yeast است که می تونی از HEB یا Walmart بخری.

مونا گفت...

چرا ترنم بانو شد مریم یک دفعه؟ اونم با عکس:)

back to top ^ Scroll to Top