۱۳۹۰ بهمن ۳, دوشنبه

فلافل


مواد لازم برای 6 نفر:
 نخود 2 پیمانه، پیاز یک عدد، سیر 2 حبه، تخم مرغ 2 عدد، جعفری 4 ق غ، دانه گشنیز 1 ق چ، بیکینگ پودر 1/2 ق چ، نمک و فلفل و روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:
نخود را که از شب قبل خیسانده شده می پزیم و به کمک گوشتکوب می کوبیم.




سپس سیر و پیاز رنده شده را به آن اضافه می کنیم. بقیه مواد را اضافه کرده خوب هم می زنیم. روغن را گذاشته تا خوب داغ شود. سپس با کمک scoop مواد را به شکل کره در آورده و در روغن داغ سرخ کنید.


نکته 1: برای جلوگیری از اتلاف روغن می تونید از قابلمه کوچک با ارتفاع زیاد (مانند قهوه جوش) استفاده کنید.



نوش جان



2 نظر:

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه. ضمن این که این بار خیلی قشنگ مراحل آشپزی هم نمایش داده شده بودن.

مونا گفت...

هر روز بهتر از دیروز...خیلی خوبه مریم:)

back to top ^ Scroll to Top