۱۳۹۴ اسفند ۱, شنبه

رولت سوخاری سینه مرغ


مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۲ عدد 
سس پستو ۴ ق غ 
پنیر پیتزا ۱ پیمانه 
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه 
تخم مرغ زده شده ۱ عدد 
نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
سینه مرغ رو با یک چاقوی تیز باز کنید به طوری که سطح اون ۲برابر و ضخامت اون نصف بشه. بعد اون رو بکوبید و نمک و فلفل بپاشید. سطح مرغ رو با سس پستو بپوشونید و پنیر پیتزا بریزید.


بعد با کمک خلال دندون ۲ طرف سینه مرغ رو به هم وصل کنید.


سینه مرغ رو تو پودر سوخاری بغلطونید و بعد تو تخم مرغ و دوباره تو پودرسوخاری بغلطونید. 


روی سینه های مرغ رو با فویل بپوشونید و تو فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد روکش رو  بردارید و ۱۵ دقیقه دیگه در فر بذارید تا روش طلایی بشه.


+برای عطر دار کردن مرغ از فلفل دلمه ای استفاده کنید.

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top