۱۳۹۴ بهمن ۲۹, پنجشنبه

نان کلانه


مواد لازم برای ۸ عدد:
آرد ۲ پیمانه 
نمک ۱/۲ ق چ 
پیازچه یا تره ۱/۴ پیمانه 
کره ۵۰ گرم 
آب مقداری 

طرز تهیه:
پیازچه هارو بشورید و خرد کنید و بذارید خشک بشه.


آرد و نمک رو با هم مخلوط کنید و آب ولرم رو آروم آروم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر نباید چسبناک باشه نباید هم خشک باشه. خمیر رو ورز بدید و روشو بپوشونید و بذارید ۱۰-۱۵ دقیقه استراحت کنه.

خمیر رو به ۸ قسمت تقسیم کنید و شونه بگیرید. میز رو آرد پاشی کنید و خمیر رو خیلی نازک باز کنید. یک طرف آن رو پیازچه بریزید طرف دیگرو رو پیازچه ها برگردونید و کناره های خمیر رو بچسبونید.


یک تابه رو داغ کنید. تابه وقتی داغه که اگه چند قطره آب توش بریزید جلز ولز کنه و زود بخار شه. درجه حرارت رو متوسط کنید. نون رو تو تابه بذارید. وقتی خالهای قهوه ای بهش افتاد برش گردونید تا طرف دیگه هم بپزه. بعد از پخت روشو کره بمالید. این نون رو با دوغ سرو میکنند.


ممنون از لیلای عزیز 
نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top