۱۳۹۲ دی ۲۲, یکشنبه

کیک سیب و کرن بری


یکی از دسر های خوشمزه عید شکر گذاری و کریسمس  

مواد لازم برای ٨ تا ١٠ نفر:
کرن بری ١/٢, ١ پیمانه 
سیب پوست کنده شده و خرد شده ١ عدد 
شکر قهوه ای ١/٢ پیمانه 
پوست پرتقال رنده شده ١ ق چ 
آب پرتقال تازه ١/٤ پیمانه 
پودر دارچین ١/٨, ١ ق چ 
تخم مرغ ٢ عدد 
شکر ١ پیمانه 
کره آب شده که در دمای اتاق سرد شده ١٢٠  گرم (١ stick )
عصاره وانیل (vanilla extract ) ١ ق چ 
خامه ترش (sour cream ) ١/٤ پیمانه 
آرد همه منظوره (all purpose ) ١ پیمانه 
 نمک ١/٤ ق چ 

طرز تهیه:
کرن بری, سیب, شکر قهوه ای, پوست پرتقال, آب پرتقال و ١ ق چ دارچین را باهم ترکیب کنید.


در یک ظرف دیگر ٢ عدد تخم مرغ را به مدت ٢ دقیقه با درجه بالا همزن بزنید. سپس شکر, کره, وانیل و خامه  ترش را اضافه کرده با درجه متوسط همزن بزنید. در آخر آرد و نمک را اضافه کرده با درجه پایین همزن بزنید.



خمیر آماده شده را روی میوه ها بریزید به طوری که کاملا رویشان را بپوشاند. ١ ق چ شکر و ١/٨ ق چ دارچین را باهم مخلوط کرده و روی خمیر بپاشید.


سپس در فر با دمای ٣٢٥ درجه فارنهایت به مدت ٥٥ تا ٦٠ دقیقه قرار دهید. (وقتی آماده است که میوه ها کنار ظرف حباب ایجاد کنند.)

این کیک گرم یا هم دمای اتاق سرو میشود.


نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top