۱۳۹۲ بهمن ۲, چهارشنبه

پای گوشت


مواد لازم برای ١٥ تا ١٦ عدد (به اندازه کاپ کیک): 

برای آرد:
آرد همه منظوره ٢ پیمانه 
کره که در دمای اتاق بوده باشد ١٠٠ گرم 
آب یخ ٣/٤ پیمانه 

برای مواد:
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم 
هویج نگینی ١ پیمانه
قارچ نگینی ٢ پیمانه
فلفل دلمه ای نگینی ١ پیمانه
ذرت ١ پیمانه
رب, نمک و فلفل به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران زده شده

طرز تهیه:
ابتدا آرد و کره را با دست قاطی کنید. سپس آرام آرام آب یخ را اضافه کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را در کیسه بگذارید.



هویج را بپزید. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و رب تفت دهید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید وقتی کمی پخت قارچ و ذرت را اضافه کنید. وقتی همه مواد پخت هویج را که از قبل پختیم به آن اضافه میکنیم.


روی سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را باز کنید. سپس قالب زده و در ظرف مخصوص فر برای کاپ کیک پهن کنید. خمیر را چنگال زده تا موقع پختن باد نکند. خمیر را در فر با دمای ٣٥٠ درجه  فارنهایت به مدت ١٥-٢٠ دقیقه قرار دهید.



سپس داخل کاپ کیک ها را پر کرده و رویش را پنیر پیتزا بریزید و با نوار های باریک خمیر تزیین کنید. با قلمو تخم مرغ زده شده و زعفران را روی خمیر بمالید و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠-٤٥ دقیقه قرار دهید.







+ میتوانید یک ظرف پای بزرگ هم درست کنید.

ممنون از مادر همسر عزیزم :)
نوش جان!

2 نظر:

Rami گفت...

bah bah delam khast;)

محیا گفت...

عالیههه
چرا من نیستم دم دستت برام ازین غذاخوشمزه ها درست کنی؟! ��

back to top ^ Scroll to Top