۱۳۹۲ بهمن ۵, شنبه

کیک اسفناج


مواد لازم:

اسفناج پوره شده ١/٢ پیمانه 
کره آب شده ١/٢ پیمانه 
شکر ١ پیمانه 
تخم مرغ ٣ عدد 
شیر ١/٢ پیمانه 
بکینگ پودر ١ ق چ 
عصاره وانیل ١ ق چ 
ارد ١ پیمانه 

طرز تهیه:
ابتدا شکر و کره  را با هم مخلوط کرده سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید. شیر, بکینگ پودر, وانیل و اسفناج را اضافه کنید و با همزن بزنید. در نهایت آرد را اضافه کنید و با درجه پایین همزن خیلی کم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.



خمیر به دست آمده را در ظرف فر بریزید. در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید.

جهت تزیین:
دور کیک را با چاقو ببرید و پودر کنید. روی کیک را خامه بمالید و پودر کیک را روی آن بپاشید.




ممنون از مادر همسر عزیزم
نوش جان!

1 نظر:

Arefeh گفت...

واییییی چه کیک خوشمزه‌ای شده . دستت درد نکنه مریم عزیز .

back to top ^ Scroll to Top