۱۳۹۲ آبان ۲, پنجشنبه

کیک موز و گردو


مواد لازم:
شکر ١/٥ پیمانه
روغن مایه ١ پیمانه
تخم مرغ ٣ عدد
وانیل ١/٤ ق چ
موز ٢ عدد
آرد ٢ پیمانه
شیر ١/٢ پیمانه
بکینگ پودر ١/٢ ق چ
دارچین ١ ق چ
گردو ١/٢ پیمانه

طرز تهیه:
شکر و روغن مایه را با همزن بزنید. 
سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن خوب بزنید.
وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.


موز های خرد  شده را به مخلوط اضافه کرده و با همزن بزنید.
مخلوط آرد, دارچین و بکینگ پودر را به آرام آرام اضافه کنید و با قاشق آرام هم بزنید.
شیر را به مخلوط اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
در نهایت گردوهائی که در آرد غلتانده شده است را به مخلوط اضافه کنید.


مخلوط را در ظرف مخصوص فر که ته آن را چرب کرده اید بریزید و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٤٥ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلائی شود.


+ گردوهای آردی شده در کیک ته نشین نمی شود.


نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top