۱۳۹۲ مهر ۷, یکشنبه

رولت گوشت


یک غذای راحت و سریع و خوشمزه.

مواد لازم برای ٢ نفر :

گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم, پیاز رنده شده, نمک و فلفل و زرچوبه به مقدار لازم, هویج ١ عدد جهت تزیین

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده, پیاز و ادویه جات را باهم خوب ورز دهید.
گوشت را به صورت استوانه در بیاورید, هویج را در آن مانند عکس فرو کنید و اطراف آن را با گوشت بپوشانید.


سپس رولت را در کاغذ آلمینیوم بپیچانید. دو سر کاغذ آلومینوم را سفت کنید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.


در نهایت در قابلمه ای که قبلا در آن آب را بجوش آوردید بیاندازید. 

بعد از ٣٠ تا ٤٠ دقیقه رولت شما آماده ست.
رولت را از آب جوش در بیاورید و بگذارید کمی خنک شود. سپس آن را باز کنید. این رولت در این مرحله هم آماده است اما برای مجلسی شدنش میتوانید آن را در روغن داغ سرخ کنید. همینطور برای تزیینش میتوانید از سس رب استفاده کنید.


مرسی از مامان گلم :*
نوش جان!

2 نظر:

الهام گفت...

خدا خیرت بده مریم عزیزم. چه راحت به نظر میاد. باز هم از این غذا ها بگذار

Negin گفت...

وسطش اگه تخم‌مرغ بخته و جعفری هم بذاری خیلی‌ خوشمزه می‌شه!

back to top ^ Scroll to Top