۱۳۹۲ مهر ۲, سه‌شنبه

شیرینی گردویی پفکی


مواد لازم برای ١٠ عدد:
زرده تخم مرغ ٣ عدد، پودر شکر ١/٢ پیمانه، وانیل ١ ق چ، بکینگ پودر ١/٣ ق چ، آرد ١ و ١/٢ ق چ، گردو ١ پیمانه خرد شده 

طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را با پودر شکر به مدت ١٥ دقیقه بزنید تا مخلوط سفید رنگ شود.


وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بکینگ پودر و ارد را الک کرده به مخلوط اضافه کنید و کمی  هم بزنید.


در نهایت گردو را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.


به مقدار یک قاشق از مخلوط را روی سینی فر که از قبل با فویل پوشاندید بگذارید و روی آن را با پسته تزئین کنید.


در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزند.


+ نباید روی شیرینی ها طلائی شود.


ممنون از لیلا عزیز 
http://www.yemalilar.com/2011/11/blog-post_11.html

نوش جان!


1 نظر:

شکمو گفت...

نوووووووش جووووووووون عالی شده

back to top ^ Scroll to Top