۱۳۹۲ شهریور ۵, سه‌شنبه

شیرینی نخودچی


من این شیرینی را برای عید درست کردم. با این شیرینی خونه بوی عید میده. 

مواد لازم برای حدودا ١٠٠ عدد:
آرد نخودچی ٢٠٠ گرم، پودر قند ١٠٠ گرم، کره ١٥٠ گرم یا روغن جامد ١٠٠ گرم، هل ١ ق غ، پودر و خلال پسته به مقدار لازم برای تزئین 

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و کره  را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شود.


سپس آرد و هل  را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.


 سپس خمیر را ٢٤ ساعت در یخچال استراحت دهید.


خمیر را با وردنه به قطر ١ سانتیمتر باز کنید و قالب بزنید. اگر قالب ندارید میتوانید آنها را گلوله کنید.


خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی بچینید و با پودر و خلال پسته  یا زعفران تزئین کنید.


شیرینی نخودچی ها را به مدت ٢٠ دقیقه در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت بگذارید.


این ویدئو هم میتونه کمک کننده باشه :)
http://www.youtube.com/watch?v=N1FWMVdUZDs

+ ممکن است وقتی خمیر را از یخچال در آورید سفت شده باشد نگران نباشد چند دقیقه در دمای اتاق باشد باز میشود. 

نوش جان!

back to top ^ Scroll to Top