۱۳۹۲ مرداد ۲۷, یکشنبه

بادمجان شکم پر

مواد لازم برای ٢ نفر:
بادمجان بزرگ ١ عدد، گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم، گشنیز ١ پیمانه، رب گوجه فرنگی ٢ ق غ، پیاز رنده شده ١ عدد کوچک، نمک و فلفل به مقدار لازم 

طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده تفت دهید.


بادمجان را شسته و از وسط نصف کنید، دل بادمجان را خالی کنید.


در قابلمه کمی آب بریزید. بادمجانها را درقابلمه بچینید و بگذارید به مدت ٧ تا ١٠ دقیقه با بخار آب بپزد.


تکه های در آمده از دل بادمجان را خرد کرده همراه با گوشت سرخ کنید.


گشنیز ها را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید.
بادمجانها را در ظرف مخصوص فر بچینید. دل بادمجانها را با گوشت پر کنید.
\

پنیر پیتزا را روی بادمجانها ریخته و در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید تا روی پنیر طلائی شود.


نوش جان!


back to top ^ Scroll to Top