۱۳۹۲ تیر ۲۷, پنجشنبه

شله زرد


مواد لازم برای ٥ کاسه متوسط:
١ پیمانه برنج، ٢ پیمانه شکر، کره ٢٥ گرم، زعفران آب کرده ١ استکان، گلاب ١ استکان، خلال بادام ٢٥ گرم، خلال پسته و دارچین  به مقدار لازم جهت تزئین 

طرز تهیه:
٧ پیمانه آب (٧ برابر برنج) را روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید. سپس برنج را که از قبل خیس کرده داخل آب جوش میریزیم. وقتی آب جوش آمد درجه حرارت را کم میکنیم تا برنج کاملا مغز پخت شود. 
وقتی کاملا مطمئن شدید که برنج پخته شده شکر را داخل آن ریخته و به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
وقتی شله زرد کمی غلیظ شد، گلاب، زعفران و خلال پسته را به آن اضافه کنید.
سپس درب قابلمه را به مدت ١٥ دقیقه گذاشته تا کاملا بپزد.
در نهایت برای قابلمه دمکنی گذشته و در جای گرم قرار دهید تا دم بکشد.   

+ مقدار شکر به ذائقه شما بستگی دارد. من معمولا از شکر کمتری استفاده میکنم.

نوش جان!!
back to top ^ Scroll to Top