۱۳۹۱ آذر ۱۲, یکشنبه

مافین موز


مواد لازم برای ٧ عدد :
موز ٢ عدد، پودر شکر ١/٤ پیمانه، روغن مایع ١/٤ پیمانه، وانیل ١/٢ ق چ، آرد ٣/٤ پیمانه، بیکینگ پودر ٢ ق چ، گردو خورد شده ١/٢ پیمانه

طرز تهیه:
موز ها را پوست کنده و با چنگال خرد کنید.


سپس پودر شکر، روغن مایع و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید. وقتی حسابی نرم شد بیکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و با همزن بزنید. 


سپس گردو ها را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید.


مواد را در ظرف مخصوص مافین ریخته و به مدت ٢٥-٣٠ دقیقه در فر با دمای ٣٧٥ درجه قرار دهید.




+ برای اینکه پف مافین ها نخوابد وقتی فر را خاموش کردید بگذارید آرام آرام با خنک شدن فر مافین ها هم خنک شود. 


ممنون از لیلا جون  http://www.yemalilar.com
نوش جان 



4 نظر:

Arefeh گفت...

من که خیلی‌ دوست دارم . دستت درد نکنه عزیزم .

روزبه گفت...

خدایی‌اش قیافه‌ی مافین‌هاتون خیلی حرفه‌ای شده.

در ضمن این که گفتین در فر رو باز نکنین، یاد یک چیز دیگه هم افتادم: برای کیک پنیر هم می‌گن بعد از پخت در فر رو باز نکنین، چون کیک پنیر ترک می‌خوره.

شکمو گفت...

نوووش جووونت خانووم خوشحالم دوست داشتی :)

sara گفت...

mmm akh jooon yummmiiii maryam joonam.:*

back to top ^ Scroll to Top