۱۳۹۱ تیر ۱, پنجشنبه

نان روغنی زنجبیلی


این نان روغنی زنجبیلی یک نان سنتی تبریزی است. این نان بسیار بسیار خوشمزه است. :)

مواد لازم برای نان برای ٦ عدد:
آرد ٣٠٠ تا ٥٠٠ گرم، ماست خامه ای ٧٥ گرم، تخم مرغ ١ عدد، کره خرد شده ١٢٥ گرم، زنجبیل ٢ ق غ، نمک ١ ق چ، آب ١/٢ پیمانه، خمیر مایه  ١ق غ ، شکر ١ق چ 

طرز تهیه:
خمیر مایه ، شکر و آب را باهم مخلوط کرده و ١٠ دقیقه کنار بگذارید. سپس همه مواد را به آن اضافه کرده (من مقدار کمی زعفران هم زدم خیلی خوش عطر و خوشمزه شد) و با دست ورز دهید. سپس به مدت ١ ساعت کناری بگذارید تا ور بیاید.


 سپس خمیر را به صورت گلوله های ٢٠٠ گرمی ( اگر دوست دارد نازکتر باشد ١٠٠گرمی) جدا کرده و با وردنه باز کنید.


به کمک ی فنجان کوچک روی آن طرح بندازید و روی آن را اگ واش بزنید و رویش کنجد بپاشید و در فر با دمای ٣٥٠ به مدت ٢٥-٣٠ دقیقه بگذارید.


طرز تهیه اگ واش:
یک تخم مرغ را زده سپس ١ ق چ به آن آب اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود.

من این نان را همینطوری درست کردم اما اگر دوست داشتید میتونید مایه میانی هم بگذارید:
مواد لازم:
١ پیمانه آرد، ١/٢ پیمانه کره، پودر زنجبیل ١ ق غ، مقداری زعفران 
طرز تهیه:
همه مواد را در ماهیتابه مخلوط کرده و تفت دهید. بعد از خنک شدن وقتی خمیر را گلوله کردید میان آن را گودالی ایجاد کرده و از مایه  در آن بریزید و رویش را ببندید و سپس پهن کنید.

نوش جان!

ممنون از منیژه جون

پ.ن. عکس های بستنی سنتی به روز  شد : http://tarannombanoo.blogspot.com/2011/06/blog-post_16.html



1 نظر:

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه!

back to top ^ Scroll to Top