۱۳۹۱ تیر ۶, سه‌شنبه

گراتن سیب زمینی و بادمجان


مواد لازم برای ٤ نفر:
بادمجان ٢ عدد بزرگ، سیب زمینی ٤ عدد متوسط، گوجه فرنگی ٤ عدد متوسط، پنیر پیتزا ١ پیمانه، پیازچه ٦-٨ عدد، سیر ٢ حبه (یا پودر سیر)، نمک، فلفل،زرچوبه و جوز هندی (nutmeg)

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان و سیب زمینی را از درازا خرد کرده و سرخ کنید.


سپس در ظرفی که بشود در فر گذاشت به صورت لایه لایه میچینیم.



سپس سس گراتن را که از قبل آماده کردیم روی آن میریزیم و در نهایت رویش را با پنیر پیتزا می پوشانیم.



طرز تهیه سس گراتن:
ابتدا یک قاشق روغن را در ماهیتابه ریخته و پیازچه ها را در آن تفت دهید.


سپس گوجه فرنگی های خرد  شده را به آن اضافه کنید.


در نهایت ادویجات را ریخته و بگذارید که سس قوام بیاید.


سپس ظرف را در فر با دمای ٣٥٠ قرار دهید تا رویش طلائی رنگ شود.


نوش جان!

ممنون از گیلدا جون


back to top ^ Scroll to Top