مواد لازم برای ١٠ عدد:
آرد و نشاسته هر کدام ٧٥ گرم، تخم مرغ ٥ عدد، گلاب ٣-٤ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
نشاسته را به تدریج با گلاب مخلوط کرده تا نشاسته خمیر شود سپس تخم مرغ ها را در آن شکسته و هم بزنید در نهایت آرد را اضافه کرده، هم بزنید و از صافی رد کنید.
روغن را خوب داغ کنید. قالب مخصوص نان پنجره ای را درون روغن بگذارد تا گرم شود میزان این گرمی بسیار مهم است نباید خیلی داغ شود. معمولا یکی دو تا از نان پنجره ای ها خراب میشود تا میزان این گرما به دستتان بیاید. سپس قالب را در مایه زده به طوری که مایه به سر قالب برسد اما روی آن را نگیرد.
بعد بلافاصله در روغن زده و قالب را حرکت دهید تا مایه از قالب جدا شود .
سپس حرارت را کم کرده وقتی یک طرف برشته شد بچرخانید تا طرف دیگر هم برشته شود .
شیرینی ها را به طور برعکس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود. در نهایت روی آن ها را پودر شکر، هل و پسته بپاشد.
نوش جان
8 نظر:
آخ جون بالاخره اینو گذاشتی، اما بازم نگفتی این مقدار چه تعداد شیرینی میده یا برای چند نفر؟؟
vayy che khoshgelll che khashmazeee. maryam un felezie ghalebesho az koja bayad gereft?
maryam neshaste az koja biaram?:)))
سارا جونم قالبش را از ایران برام اوردن ولی نشاسته starch را از اچ ای بی می خرم.
دستت درد نکنه مریم جون، هم خیلی خوشگله هم خوشمزه:) ولی من اینجا هرجا رفتم نتونستم قالبشو گیر بیارم
سمیرا جون و سارا جون هر وقت که خواستید می تونید قالب من رو ببرید.
به به. دهنم آب افتاد ، دلم به تاپ تاپ افتاد.
يزدى ها به اين شيرينى ميگن : نون منقا.
(مريم ميشه رمز گذاشتن كامنت رو بردارى، من كلى تلاش كردم تا آخر كامنتم چاپ شد، يكى هم نيست دوتاست! )
@مريم
مریم جونی ستینگ رو تغییر دادم امیدوارم درست و راحت شده باشه :*
ارسال یک نظر