۱۳۹۰ آذر ۱۷, پنجشنبه

بربری


مواد لازم برای چهار تا بربری:
آرد یک کیلو، خمیر مایه 20 گرم، آب 600 گرم، نمک کمتر از یک ق غ

طرز تهیه:
ابتدا 200 گرم از آب و خمیر مایه و نمک را با هم مخلو ط می کنیم. سپس در یک ظرف دیگر آرد و مابقی آب را مخلوط می کنیم ومخلوط اول را به آن می افزاییم در نهایت خمیر چسبناکی که نه شل است نه سفت به دست می آید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 2 ساعت در کناری می گذاریم. سپس خمیر را را به 4 بخش تقسیم گرده آنها را به شکل گلوله در می آوریم سپس روی آن را با پارچه نمناک می پوشانیم. یک یا دو قاشق غذا خوری آرد را با یک لیوان آب روی حرارت قرار می دهیم تا حل شود. فر را در دمای 550 درجه فارنهایت قرار داده و خمیر ها را باز کرده و روی آن شیار ایجاد کرده و با قاشق از مایه ی آرد و آب روی آن می ریزیمو سپس خشخاش را پخش کرده و در فر قرار می دهیم تا وقتی روی آن برشته شود.

ممنون از مصطفی عزیزم

نوش جان

11 نظر:

روزبه گفت...

قیافه اش که خیلی عالیه. خیلی شبیه به نون بربری نونوایی ها شده. از طرفی این همه خشخاش به مصطفی می دین مواظب باشین. دم امتحانا معتاد می شه، خوبیت نداره.

الهام گفت...

بسیار حرفه‌ای و زیبا. مرسی از دستور پختش ترنم بانو!

ا ش گفت...

من تا نخورم کامنتی نمیذارم :)

Sk گفت...

kheili benazar khoshmaze miyar maryam jonam. dahanam ab oftad :) cheghad delam havas non barbari ba panir o sabsi karde ! dastet dard azizam :*

sara گفت...

bah bah belakhare be vesale in nun barbari residim ma. dastet dard nakone. daste agha mostafa ham dard nakone.

mona گفت...

از ساعت چند پخت می کنین خانوم؟ ما خیلی مشتری هستیم به خدا:)

نگار گفت...

به به، دستت درد نکنه مریم جونم، در اولین فرصت می‌پزم :*

مريم م گفت...

به به چه هيجان انگيز!

yasaman گفت...

aaaaaali,manam be hamin zoodia az dastooret estefade mikonam natijashoo behet migam maryam joon:d

ناشناس گفت...

گفتم برو بالا «او جی اس من» این پایین کارهام رو انجام میدم.
اینجا این لحظه رو ثبت کردم که یادگاری بمونه.
خیلی عالیه و از اون عالی تر اینه که عکس غذاهای خودت هم می گذاری.
می دونستی اچ ای بی رازیانه هم داره؟ میشه کمی بریزیم روی این نون. مزه اش رو یک جور خوب روستایی می کنه.


مریم. م
این مریم میم از اون مریم میم های بالا نیست!

ناشناس گفت...

اوه اوه صاحب پارکینگ اومد!!!

back to top ^ Scroll to Top