۱۳۹۰ آبان ۲۷, جمعه

جوجه چینی



مواد لازم:
فیله مرغ نیم کیلو

مواد لازم جهت تهیه خمیر:
آرد گندم یک لیوان، آرد برنج نصف لیوان، آرد ذرت نصف لیوان، بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری، ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه، سیب زمینی آب پز دو عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس:
سس مایونز، ماست، sour cream از هر کدام یک ق غ، آب لیمو یک ق چ، خیار شور ریز خرد شده یا رنده شده، نمک وفلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
آردها، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده سپس ماء الشعیر را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیر به شکل حلیم در بیاید. سپس خمیر را برای دو ساعت کنار می گذاریم. فیله های مرغ را که قبلا پخته ایم را در خمیر می غلطانیم و در ماهی تابه سرخ می کنیم.

نکاتی که من یاد گرفتم :
1. روغن را در دمای متوسط نگهدارید و گرنه جوجه ها می سوزند.
2. در واقع فیله ها را از قبل نمی پزند اما من این کار را می کنم ولی باید مواظب باشید که در اثر پختن طولانی مدت وا نرود.
3. فیله های حلال آماده در phoenicia موجود می باشد.

نوش جان

2 نظر:

آمنه گفت...

به‌‌ به‌‌، رفتم که ناهار جوجه چینی‌ بپزم!!

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه!

back to top ^ Scroll to Top