۱۳۹۰ مرداد ۱۵, شنبه

سوپ جو سفید



مواد لازم: آب مرغ، جو یک پیمانه، هویج خرد شده 200 گرم، جعفری تازه خرد شده یا خشک به مقدار لازم، گشنیزتازه خرد شده یا خشک 2ق غ، قارچ خرد شده 100 گرم، شیرنیم پیمانه، خامه نیم پیمانه، پیاز یک عدد کوچک، نمک و فلفل و آب لیمو

طرز تهیه: ابتدا مرغ را با نمک و فلفل و پیاز رنده شده روی حرارت می گذاریم تا بپزد. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و جو های شسته شده را در عصاره مرغ می ریزیم. وقتی نیم پز شد هویج خرد شده را اضافه می کنیم. پس از ربع ساعت شیر و خامه را اضافه می کنیم وقتی جوش آمد قارچ و سبزیجات را اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد.

پانوشت1: بهتر است وقتی سوپ را از حرارت برداشتید آب لیمو بزنید چون آب لیمو روی حرارت تمام خاصیت خود را از دست می دهد.
پانوشت2: اگر جوی کامل می خواهید نه پرک شده جو را می توانید از H.E.B قفسه رو به روی پاستا ها تهیه کنید.
پانوشت3: قابل توجه دوستان عزیز ا.ش ، سارا، مونا خانوم خدا رو شکر امکانی برای تست غذا قبل از پابلیش فراهم شده است. =)



نوش جان

3 نظر:

ا.ش. گفت...

به خدا راضی به زحمت نبودیم، البته اگر آقاتون تا ما برسیم چیزی برای تست باقی بذارن

Sara گفت...

bah bahh. khosh be hale unai ke mian center baraye test. khoda ghesmate hame bekone.

روزبه گفت...

دست شما درد نکنه!

back to top ^ Scroll to Top