۱۳۹۳ خرداد ۲۳, جمعه

لواشک گوجه سبز


مواد لازم برای ٢ سینی متوسط:

گوجه سبز ٤ پوند یا ٢ کیلو 
آب و نمک به مقدار لازم 

طرز تهیه:

ابتدا گوجه سبزها را شسته در قابلمه بریزید و روش آب بریزید به طوری که آب روی گوجه سبزها را بگیرد.


وقتی گوجه ها کاملا پخت و له شد آنها را از صافی رد کنید.


کف سینی را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. سپس گوجه های از صافی رد شده را نمک بزنید و روی سینی پخش کنید. و سینی را در فر با دمای ٢٠٠ درجه فارنهایت (یا کمترین درجه فر) قرار دهید. حدود ٣-٤ ساعت طول میکشد تا لواشک آماده شود.


لواشک وقتی آماده است که وقتی به آن انگشت زدید به دستتان نچسبد.

نوش جان!
back to top ^ Scroll to Top