۱۳۹۳ خرداد ۲۱, چهارشنبه

قهوه ترک


مواد لازم به ازای هر فنجان:

قهوه ١ ق مربا خوری 
شکر ١.٥ ق مربا خوری 
آب ١ فنجان ( من از ٠.٥ فنجان آب و ٠.٥ فنجان شیر استفاده میکنم)

طرز تهیه:

قهوه, شکر و آب (آب و شیر) را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم (درجه ٥ گازهای برقی) به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.


نکته مهم برداشتن به موقع از روی حرارت است. وقتی قهوه کف کرد و کف بالا آمد قبل از به جوش آمدن باید از روی حرارت برداشته شود. 

اول از کف قهوه (خامه قهوه ) درون فنجانها به طور مساوی ریخته سپس قهوه را بریزید.

نوش جان!


لینک مرتبط: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/turkish-coffee-preparation.html

back to top ^ Scroll to Top