۱۳۹۰ اسفند ۳, چهارشنبه

stromboli استرامبلی


این یک غذای بسیار سادست که به سرعت و با حداقل امکانات در خانه حاضر میشود.

 مواد لازم برای ۲ تا ۴ نفر:
یک عدد خمیر پیتزا، سس کچاپ یا سس پیتزا، بیبی اسفناج، پنیر پیتزا، مرغ پخته شده و ریش ریش شده یک سینه، قارچ، نخود، ذرت، فلفل دلمه ای، italian seasoning 

+ نکته بسیار مهم اینست که این غذا مانند پیتزا هرچه که دوست داشتید میتوانید به آن اضافه کنید.
+ در ضمن به جای مرغ میتوانید از گوشت چرخ کرده یا سوسیس استفاده کنید. حتی دوستهای گیاهخوار هم میتوانند این غذا را بدون هیچ گونه گوشت بپزند.
+ اگر دوست داشتید خمیر پیتزا را در منزل تهیه کنید بر روی خمیر پیتزا کلیک کنید.
+ طرز تهیه سس پیتزا هم اینجاست. :)
+ خمیر پیتزا آمده هم در HEB موجود است برای دیدن عکسش اینجا کلیک کنید.

طرز تهیه:
 ابتدا خمیر پیتزا را روی کاغذ آلومینومی که اسپری روغن زدید یا کاغذ روغنی پهن کنید.


سس را اضافه کنید.
+ حتمن اطراف خمیر را خالی بگذارید.


پنیر پیتزا روی ان بریزید و ادویه را بپاشید.


مرغ را اضافه کنید.


فلفل دلمه ای، ذرت و نخود را می ریزیم.


قارچ را اضافه کنید.


بیبی اسفناج را روی قارچها ریخته.


سپس اگر به پنیر پیتزا مثل من علاقه دارید دوباره پنیر بریزید.


در نهایت این گونه آن را می پیچیم و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه (بسته به علاقه شما در طلائی شدن.)قرار دهید.








نوش جان!

!Thank you Howdini




۱۳۹۰ بهمن ۲۵, سه‌شنبه

بیسکویت


!Happy valentine's day 


این بیسکویت ها خیلی راحت درست میشن ، خیلی خوشمزه و تردن و بسیار مناسب برای میز valentine هستن. :)



مواد لازم:
کره g ۶۰، پودر قند ۱/۳ پیمانه، بکینگ پودر سر ق چ، تخم مرغ ۱ عدد، شیر ۱ ق غ، آرد الک شده ۱۰۰ گرم 

طرز تهیه:
ابتدا کره را که در دمای اتاق نرم شده ، پودرقند و بکینگ پودر را با هم زن برقی میزنیم.


 سپس تخم مرغ و شیر را اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم .


سپس آرد را آرام آرام اضافه کرده و با دست ورز میدهم تا خمیر لطیفی به دست بیاید. سپس خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. 


بعد از ۳۰ دقیقه روی کاغذ روغنی با وردنه خمیر را به قطر ۵ mm باز کرده  و سپس قالب میزنیم ( میتوان از هر قالبی استفاده کرد). 


سپس بیسکویت ها را به فاصله ۵ سانتی متر در ظرفی که کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم وروی آن را با قلمو شیر میمالیم.


سپس به مدت ۱۲ دقیقه با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت قرار داده سپس broil را به مدت کوتاهی زده تا رویش طلائی شود.


چند نکته :
+ میتوان با چنگال روی بیسکویت ها سوراخ جهت تزیین ایجاد کرد.


+از اونجا که این خمیر خیلی چسبنده هست و وقتی از یخچال در میاد و گرم میشود شل میشود بهتر است وقتی قالب زدید قبل از جدا کردن قلب ها آن ها را در یخچال به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا دوباره سفت شود سپس قلبها را میتوان یکی یکی از کل خمیر ها جدا کرد.


+ دوباره خمیر قالب زده شده را ورز دهید و دوباره قالب بزنید. این کار را اینقدرادامه دهید تا کل خمیر قالب زده شود.
+ برای تزین میتوان از syrup  توت فرنگی یا کاکاءو استفاده کرد.



نوش جان



۱۳۹۰ بهمن ۲۴, دوشنبه

خاگینه ولنتاین


مواد لازم برای ۵ عدد:
 تخم مرغ ۲ تا، آرد ۲ ق غ، شیر ۱ ق غ، آب ۱ ق غ، روغن به مقدار لازم 

مواد لازم برای شربت:
آب ۳/۴ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، گلاب ۱ ق غ، زعفران به مقدار لازم

مواد لازم جهت تزیین:
خلال پسته و بادام از هر کدام ۱/۴ پیمانه، گردو خورد شده ۱/۴ پیمانه، دارچین و هل به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا شربت را آمده میکنیم. شکر را روی حرارت در آب حل میکنیم. وقتی کامی قوام آمد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.

مواد لازم برای خاگینه را به جز روغن مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم. سپس روغن را داغ کرده قالب قلب را داخله آن قرار داده و مواد را داخل آن میریزیم وقتی یک طرف آن پخت و طلائی شد میچرخانیم تا طرف دیگر هم طلائی شود*. وقتی تمام خاگینه ها آماده شد آن ها را به ماهیتابه که هنوز گرم است بر میگردانیم و مخلوط خلال پسته و بادام و گردو را به آن اضافه میکنیم و نصف شربت را روی آن میریزیم و میگذریم شربت قوام بیاید سپس آن را درون ظرف چیده و باقی شربت را روی آن میریزیم. 

* اگر این دسر را برای مهمانی سرو میکنید تمام مراحل را میتوانید تا این مرحله انجام دهید. ولی شربت باید موقع سرو اضافه شود.

نکته: مجبور نیستید که مایه را حتمن درون قالب ریخت میتوان کل مایه را درون تابه ریخت مغزها را درون ان ریخت و مانند املت یک طرف آن را روی تعرفه دیگر انداخت و دوطرف را کاملا سرخ کرد سپس شربت را ریخت و گذشت تا قوام بیاید.



نوش جان 

۱۳۹۰ بهمن ۱۶, یکشنبه

خوراک زبان


ممکنه بعضی ها این غذا را به خاطر اسمش دوست نداشته باشند ولی من پیشنهاد میکنم حداقل یک بار امتحان کنند این غذا یکی از لذیذ ترین غذا های دنیاست .:)


مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر :
زبان گوساله یک عدد، پیاز یک عدد بزرگ، آب لیمو، نمک و زرچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه :

اگر وقت لازم برای ایستادن پای اجاق گاز ندارید بهترین و آسانترین روش برای پخت غذاهائی که احتیاج به زمان دارند تا پخته شوند آرام پز هست. 

شب قبل از سرو غذا(حدود ساعت ۱۲-۱ بامداد )، همه مواد را داخل آرام پز ریخته به جز آب لیمو و با درجه high  اجازه دهید تا فردا حدود ساعت ۹ صبح بپزد سپس درجه آرام پز را به low تغییر دهید و اجازه دهید تا وقت ناهار بپزد.

این غذا را من با آب لیمو سرو میکنم اما آقای همسر دوست دارند که بعد از پخت به صورت ورقه بریده شود و با رب تفت داده شود. هر دو روش خوشمزه هست بستگی به ذائقه شما دارد.


تقدیم به مونا جون جون ! :)
نوش جان

back to top ^ Scroll to Top