۱۳۹۰ بهمن ۲۴, دوشنبه

خاگینه ولنتاین


مواد لازم برای ۵ عدد:
 تخم مرغ ۲ تا، آرد ۲ ق غ، شیر ۱ ق غ، آب ۱ ق غ، روغن به مقدار لازم 

مواد لازم برای شربت:
آب ۳/۴ پیمانه، شکر ۱ پیمانه، گلاب ۱ ق غ، زعفران به مقدار لازم

مواد لازم جهت تزیین:
خلال پسته و بادام از هر کدام ۱/۴ پیمانه، گردو خورد شده ۱/۴ پیمانه، دارچین و هل به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا شربت را آمده میکنیم. شکر را روی حرارت در آب حل میکنیم. وقتی کامی قوام آمد گلاب و زعفران را اضافه میکنیم.

مواد لازم برای خاگینه را به جز روغن مخلوط میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم. سپس روغن را داغ کرده قالب قلب را داخله آن قرار داده و مواد را داخل آن میریزیم وقتی یک طرف آن پخت و طلائی شد میچرخانیم تا طرف دیگر هم طلائی شود*. وقتی تمام خاگینه ها آماده شد آن ها را به ماهیتابه که هنوز گرم است بر میگردانیم و مخلوط خلال پسته و بادام و گردو را به آن اضافه میکنیم و نصف شربت را روی آن میریزیم و میگذریم شربت قوام بیاید سپس آن را درون ظرف چیده و باقی شربت را روی آن میریزیم. 

* اگر این دسر را برای مهمانی سرو میکنید تمام مراحل را میتوانید تا این مرحله انجام دهید. ولی شربت باید موقع سرو اضافه شود.

نکته: مجبور نیستید که مایه را حتمن درون قالب ریخت میتوان کل مایه را درون تابه ریخت مغزها را درون ان ریخت و مانند املت یک طرف آن را روی تعرفه دیگر انداخت و دوطرف را کاملا سرخ کرد سپس شربت را ریخت و گذشت تا قوام بیاید.



نوش جان 

3 نظر:

Elham گفت...

che valentini beshe emsal!!!! bah bah

مونا گفت...

به به چه خوشمزه و هوس انگیز...مریم می تونی به جای شکر از عسل استفاده کنی، خوب میشه، سالم تر هم هست:)

Sara گفت...

hamash ye taraf 2 ta chizesh ham ye taraf. yeki decorationesh yeki ham un sharbate zaferune khoshmazashhh.yammi

back to top ^ Scroll to Top