۱۳۹۱ آبان ۱۳, شنبه

بادمجان ترشک


این غذا وقتی تو خونه این مواد را داشتم و نگران خراب شدنشون بودم اختراع شد خیلی خوب و خوش مزه شد. :)

مواد لازم برای ٢ تا ٣ نفر:
بادمجان متوسط ٢ عدد، فلفل دلمه ١ عدد کوچک، پیازچه کوچک ١ بسته یا ٦-٧ عدد، رب انار ٢ ق غ، روغن زیتون ١ ق غ، نمک، گلپر، Italian seasoning به مقدار لازم 

طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را تمیز شسته و با پوست به صورت حلقوی خرد کرده و در ماهیتابه تفت میدهم.


سپس همه بادمجان ها را در قابلمه چیده .
فلفل دلمه ای و پیازچه ها را نگینی خرد کرده و در تابه تفت میدهم.


سپس فلفل دلمه ای و پیازچه ها را روی بادمجان ها ریخته ادویه ها را اضافه کرده.


در نهایت رب انار را در یک استکان آب جوش حال کرده و روی بادمجان ها ریخته.


میگذریم حدود نیم ساعت بپزد و آب آن تبخیر شود .



+ اگر انار تازه هم که الان فصلش هست داشتین به این غذا اضافه کنین که خیلی خوب میشه.
+ این غذا با نان سرو میشود.
+ من از این ادویه هم استفاده کردم.

نوش جان 



2 نظر:

gilda گفت...

مرسی مریم جون ، چه خوبه که آدم با خوراکیهای دم دستی بهترین ایده رو بده

آزاده گفت...

من خوردم خیلی خیلی خوش مزه اس
:D

back to top ^ Scroll to Top