۱۳۹۲ آذر ۱۹, سه‌شنبه

گارنی یاریخ یا karni yarik

مواد لازم برای ٢ نفر:
بادمجان باریک ٢ عدد 
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم 
گوجه فرنگی ٤ عدد متوسط 
جعفری خرد شده ١/٢ پیمانه 
نمک و فلفل به مقدار زیاد 

طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را تمیز شسته, مانند عکس یک نوار از پوستش را بکنید. و با چنگال سوراخ سوراخ کرده, روی آن را نمک و روغن بریزید و در فر با دمای ٥٠٠ درجه فارنهایت به مدت ١٠ دقیقه قرار دهید.


گوشت چرخ کرده, نمک, فلفل و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست کنده, خرد کرده و همراه با جعفری به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس ١ پیمانه آب به مواد اضافه کرده, درب ظرف را بگذارید تا خوب بپزد. 


شکم بادمجان ها را باز کرده و از مواد پر کنید. آب گوشت را در ظرف کنار بادمجانها بریزید. یک قاشق رب را با ١ پیمانه آب جوش مخلوط کرده و در ظرف کنار بادمجانها بریزید.



بادمجان ها را به مدت ٣٠ دقیقه در فر با دمای ٤٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید.

نوش جان!

لینک های مفید:


2 نظر:

نگار گفت...

مریمی دستت درد نکنه، چه قدر چیزای جدید و خوشمزه گذاشتی، من اینو به زودی درس می‌کنم ؛)

راستی‌ سیر هم میزنن به این؟ یا اون یه چیز دیگه هست؟

tarannom گفت...

negar jun,
mishe sir ham behesh zad age linke aval ro negah koni un sir dare :)

back to top ^ Scroll to Top