خامه فرم گرفته یا پنیر ماسکارپونه ١٥٠ گرم یا ١.٥ پیمانه
شکر (بسته به میزان علاقه شما به شیرین بودن این دسر) بین ٢ ق غ تا ١ پیمانه
قهوه سرد ٢ پیمانه (قهوه فوری را در یک لیوان آب جوش حال کرده و میگذریم سرد شود.)
پودر کاکائو یا قهوه ٢ ق غ
بیسکویت لیدی فینگر ١٥-١٨ عدد ( من این بیسکویت ها را از phoenicia تهیه میکنم.)
طرز تهیه:
خامه و شکر را میزنیم تا سفت شود.
بیسکویت لیدی فینگر را تک تک در قهوه سرد بغلتانید و در ظرف بچینید.
روی بیسکویت ها را با خامه زده شده بپوشانید.
این کار را ردیف به ردیف انجام دهید تا تمام بیسکویت ها چیده شود. در نهایت روی بیسکویت ها را با خامه پوشانده و رویش پودر کاکائو یا قهوه بپاشد. سپس ظرف را در یخچال به مدت ٤-٥ ساعت قرار دهید تا بگیرد.
نوش جان!
4 نظر:
به به بعد از مدت ها اومدی ها:) مریمی اگه به جای نصف خامه اش از ماسکارا پونه که یه جور پنیر خامه ایه استفاده کنی خیلی خوشمزه تر میشه،یه کمی هم سبک تر میشه. یه بار امتحان کن، اصلا روی ماسکاراپونه نوشته که مخصوص تیرامیسو هست. بیسکویت رو هم اچ ای بی هم داره.
مرسی مونا :)
به به مریم جون ، بد از مدتها بالاخره کارت رو دیدیم :)
خوشحالم که برگشتی ، و همینجور باید بگم که این دسر محبوب منه ، مرسی
هورا! باز هم دسر خوشمزه!
ارسال یک نظر