۱۳۹۰ آبان ۲۷, جمعه

جوجه چینی



مواد لازم:
فیله مرغ نیم کیلو

مواد لازم جهت تهیه خمیر:
آرد گندم یک لیوان، آرد برنج نصف لیوان، آرد ذرت نصف لیوان، بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری، ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه، سیب زمینی آب پز دو عدد، نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه سس:
سس مایونز، ماست، sour cream از هر کدام یک ق غ، آب لیمو یک ق چ، خیار شور ریز خرد شده یا رنده شده، نمک وفلفل به مقدار لازم


طرز تهیه :
آردها، بیکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده سپس ماء الشعیر را آرام آرام اضافه می کنیم تا خمیر به شکل حلیم در بیاید. سپس خمیر را برای دو ساعت کنار می گذاریم. فیله های مرغ را که قبلا پخته ایم را در خمیر می غلطانیم و در ماهی تابه سرخ می کنیم.

نکاتی که من یاد گرفتم :
1. روغن را در دمای متوسط نگهدارید و گرنه جوجه ها می سوزند.
2. در واقع فیله ها را از قبل نمی پزند اما من این کار را می کنم ولی باید مواظب باشید که در اثر پختن طولانی مدت وا نرود.
3. فیله های حلال آماده در phoenicia موجود می باشد.

نوش جان

۱۳۹۰ آبان ۲۱, شنبه

پیتزا پیچیده


این غذا یکی از راحت ترین و سریعترین و خوشمزه ترین غذاهاست.

مواد لازم جهت تهیه خمیر:
آرد 5 لیوان، روغن 1/2 لیوان، آب گرم 2 لیوان، خمیر مایه 2 ق غ، نمک 1 ق م، شکر 2 ق غ

مواد لازم جهت تهیه پیتزا:
پنیر پیتزا 2 بسته، سوسیس خرد شده 2 لیوان، قارچ خرد شده 1 لیوان، فلفل دلمه ای خرد شده 1 لیوان، زیتون خرد شده نیم لیوان، ذرت، اسفناج (bulk spinach) و هر چه که دوست دارید. :)

مواد لازم جهت تهیه سس:
رب، سرکه، نمک و فلفل

پ. ن. البته از سس کچاپ هم می توان استفاده کرد.

طرز تهیه خمیر:
شکر، خمیر مایه، نمک، آب گرم و 2 لیوان از آرد را با هم مخلوط می کنیم. بعد از 10 دقیقه، روغن و بقیه آرد را اضافه کرده کرده ورز می دهیم در جای گرم به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم.

پ. ن. البته جهت راحتی کار می توان از خمیر پیتزای آماده هم می توان استفاده کرد.
طرز تهیه پیتزا :
اگر از خمیر دست ساز استفاده می کنید مقداری از خمیر را جدا کرده به صورت گلوله در آورید و با کمک وردنه باز کنید.
اگر از خمیر آماده استفاده می کنید آن را کاملا باز کرده آن را به 6 قسمت مساوی ببرید.
سپس به ترتیب سس، اسفناج، پنیر پیتزا ریخته سپس از بقیه مخلفات روی آن بریزید و مانند بقچه بپیچید و انتهای آن را محکم کنید. پس از بستن همه ی آنها را در سینی فر که ازقبل چرب کردید بچینید و به مدت 30 دقیقه در دمای 350F بگذارید.

تزیینات :
زرده تخم مرغ را زده سپس با فرچه روی پیتزا پیچیده ها بمالید سپس روی آن کنجد یا سیاه دانه بپاشید.

تقدیم به فاطمه بانو :)

نوش جان!
back to top ^ Scroll to Top