۱۳۹۰ تیر ۱۸, شنبه

سالاد کرفس


مواد لازم: کرفس، خیار، گوجه فرنگی، سیب زمینی، تخم مرغ، سس مایونز، نمک وفلفل

طرز تهیه: سیب زمینی و تخم مرغ را آب پز می کنیم و به صورت مکعبی خرد می کنیم. کرفس و خیار و گوجه فرنگی را از درازا خرد می کنیم (سایز چوب کبریت). همه ی مواد را با هم مخلوط می کنیم و نمک و فلفل و سس مایونز را اضافه می کنیم.
تزیین : ابتدا سالاد را در ظرف مناسب ریخته و اطراف آن را صاف می کنیم به طوری که به فرم یک کیک در بیاید سپس جعفری خشک را روی آن می پاشیم. با کمک ice cream scoop از سالاد باقی مانده بر می داریم و روی سالاد می گذاریم. و در نهایت هویج های برش زده شده به اندازه ی کوچک را روی آن قرار می دهیم.

نوش جان

توجه:
به زودی بخش دوست پز اضافه می شود. اگر دوست دارید در این بخش سهیم باشید دستور غذایتان را همراه با عکس آن بفرستید. همچنین از عکس غذایی که در این وبلاگ یاد گرفته اید و درست کرده اید هم استقبال خواهد شد.

در خواست های دوستان که به زودی در این وبلاگ آموزش داده خواهد شد:
- بنیه
- کرم کارامل
- سالاد ماهی salmon
- طرز تهیه ته دیگ ستاره

6 نظر:

Maryam گفت...

like :)

Sara گفت...

perfect. so tasty and delicious. the .best salad ever


a

ا ش گفت...

خیلی با سلیقه است، ولی اینطوری نمیشه، باید خودمون بیایم تستش هم بکنیم.

روزبه گفت...

اگر لطف کنین و در مورد طرزتهیه ی کارامل بنویسین، خیلی ممنون می شیم. منظورم خود کارامله و نه الزاما کرم کارامل. در اون صورت می شه کارامل رو در جاهای مختلف، به خصوص قهوه، استفاده کرد.

Elham گفت...

bah bah o bah bah. che khoshgele!

مونا خانوم گفت...

خداییش اگه یه امکانی فراهم می شد قبل از کامنت تست کنیم که دیگه عالی تر می شد:)

back to top ^ Scroll to Top