۱۳۹۱ فروردین ۱۸, جمعه

همبرگر


مواد لازم برای ۲ نفر:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، پیاز رنده شده یک عدد کوچک، سس خردل ۲ ق غ، جعفری خرد شده (جعفری خشک) ۲ ق غ، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. سپس گوشت را به ۲ بخش تقسیم کرده و به صورت گلوله در بیاورید، سپس با فشار آن را پخش کنید تا به شکل همبرگر در بیاید. همبرگر ها را در کاغذ روغنی بپیچید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرخ کنید.

+ قابل توجه دانشجویان عزیز :) 
اگر گوشت تازه را قبل از فریز کردن برای همبرگر مرینیت کنید میتوانید این همبرگر آماده را تا ۱ ماه در فریزر نگاه دارید و هروقت که وقت کافی برای پختن غذا ندارید مصرف کنید.
+ بعضی ها به همبرگر رب هم میزنن. در صورت تمایل یک ق غ رب به آن اضافه کنید.

نوش جان!


back to top ^ Scroll to Top