sigara boregi یک غذای ترکیه ای ست.
مواد لازم برای ۷ عدد:
اسفناج خرد شده ۱ پوند
روغن زیتون ۱ ق غ
سیرخرد شده ۲ حبه
پنیر خامه ای نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد کمی هم زده
جعفری خرد شده ۳ ق غ
فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ
جوز هندی نوک انگشت
نمک به مقدار لازم
خمیر فیلو ۱۴ ورق
کره آب شده ۱۲۵ گرم
روغن زیتون ۱ ق غ
سیرخرد شده ۲ حبه
پنیر خامه ای نیم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد کمی هم زده
جعفری خرد شده ۳ ق غ
فلفل پاپریکا ۱/۴ ق چ
جوز هندی نوک انگشت
نمک به مقدار لازم
خمیر فیلو ۱۴ ورق
کره آب شده ۱۲۵ گرم
مغز بادام کاج (pine nut) یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
اسفناج را تفت بدید تا آب آن گرفته بشه. باقی مواد و ادویه ها را اضافه کنید.
۲ ورقه خمیر فیلو را باز کنید رویش را کره مال کنید, مقداری از مخلوط اسفناج را بالای ورقه بزارید و بپیچید.
+ برای پیچیدن اول از درازا از دوطرف روی اسفناج بیارید و بعد از بالا رول کنید. در حین رول کردن هم بهتر است که کره بمالید.
بعد فیلو های پیچیده شده را در روغن زیتون سرخ کنید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر