مواد لازم برای ۶ نفر:
سینه مرغ مکعبی خرد شده ۱ پوند
روغن زیتون ۳ ق غ = ۱ Tbsp
ریحان خشک یا تازه ۳ ق غ = ۱ Tbsp
آویشن ۱/۴ ق چ = ۱/۴ tsp
پاستا پنه یا صدفی ۱/۲ ۱ پیمانه (قبل از پختن)
مارچوبه خرد شده ۲ پیمانه
کره ۵ ق غ =۱.۵ Tbsp
سیر خرد شده ۲ عدد
شیر ۳/۴ ۱ پیمانه
خامه ۱/۴ پیمانه
پنیر خامه ای ۱/۳ پیمانه = ۳ oz
پنیر پارمسان ۱/۳ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ریحان, آویشن, نمک و فلفل و روغن را با هم مخلوط کرده, سپس مرغ را اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.
مرغ را در تابه ریخته و با درجه حرارت متوسط بگذارید تا آب بیاندازد و بپزد.
در یک قابلمه آب را به جوش آورید سپس پاستا ها را در آب ریخته بعد از ۱۰ دقیقه مارچوبه ها را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه پاستا و مارچوبه را آبکش کنید.
در یک تابه دیگر کره را آب کنید و سیر را تفت دهید. سپس شیر و خامه را اضافه کنید. سپس پنیر خامه ای را اضافه کنید و اینقدر هم بزنید تا پنیر کاملا حل شود. نمک و فلفل را اضافه کرده و اینقدر هم بزنید تا سس غلیظ شود.
پاستا و مارچوبه و سینه های مرغ را به سس اضافه کنید. و با پنیر پارمسان سرو کنید.
نوش جان !
0 نظر:
ارسال یک نظر