مواد لازم: شکر دوپیمانه، آب دو پیمانه، گلاب 0.25 پیمانه، نودل برنج چینی 100 گرم
طرز تهیه: شکر رادر آب به کمک حرارت حل می کنیم و پس از سرد شدن گلاب را به آن اضافه می کنیم. سپس در ظرف فلزی ریخته آن را به مدت 4-5 ساعت در فریزر قرار می دهیم و هر نیم ساعت یک بار آن را خارج کرده و هم می زنیم. در این حین نودل ها را در آب جوش ریخته و می گذاریم به مدت 15 دقیقه بجوشد سپس آن را مانند ماکارونی آبکش کرده و با آب سرد می شوریم و می گذاریم خنک شود. سپس آن را با آب و شکر یخ بسته مخلوط می کنیم و با آبلیمو یا شربت آلبالو سرو می کنیم.
برای دوست های خوب کالج استیشن رشته ها را از H.E.B می خرم.
نوش جان
با تشکر از ایرانیان انگلستان http://www.iranianuk.com/article.php?id=10113
11 نظر:
BAHBAH
manam mikham
dastet dard nakone maryam jan, man kheili vaght bood donbale tarze tahieye faloode boodam xxxxx
رفتم که درستش کنم.
man faloodeh ro dorost kardam, kheili khub bood, vali be nazaram mishe shekaresh ro kamtar estefadeh kard ke zarare kamtari dashte bashe.
:)
آره مریم موافقم صد در صد
kheiliiiiiiiiiii khosh mazzze budd. mmmm. dastet dard nakone
مریم جون میشه طرز تهیه بانوفی پای رو هم بذاری. من دوست دارم امتحانش کنم
حتما نجمه جونم به زودی.
maryam joon , in falode ke gofti , mese falodehaye Iran mishe mazash , man mikham faloda ro dorost konam , merc az dastor ghazahat :)
بله دوست ناشناس خیلی شبیه می شه چند نفر از دوستان که امتحان کرده بودن خوششون آمده بود.
ارسال یک نظر