مژده مژده میتونید با هویج های باز مانده از آبمیوه گیری این کاپ کیک های خوشمزه درست کنید.
مواد لازم:
هویج ۳۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱ق چ
نمک ۱ پینچ
طرز تهیه:
پوره هویج و تخم مرغ ها و روغن را مخلوط کنید. بعد شکر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. در نهایت آرد و بکینگ پودر رو که الک کردید اضافه کنید و مخلوط کنید.
در قالب مافین کاغذ کاپ کیک بذارید یا قالب رو چرب کنید و آرد بپاشید. از مخلوط توش بریزید. در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بذارید.
+ اگر هم خواستید میتونید از هویج معمولی استفاده کنید. میتونید تو غذا ساز پوره کنید.
نوش جان!
ممنون از لیلای عزیز
http://www.yemalilar.com/2013/09/blog-post_28.html
0 نظر:
ارسال یک نظر