مواد لازم:
کدو سبز ۴ عدد
سیر له شده ۲ حبه
پیاز خرد شده ۱ عدد کوچک
فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد
گوشت مرغ یا بوقلمون چرخ کرده نیم کیلو
سس گوجه (همون رب رقیق شده) ۱و ۳/۴ پیمانه
ریحون و جعفری خرد شده هر کدوم ۱/۴ پیمانه
پنیر ریکوتا ۱.۵ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان ۱/۴ پیمانه
پنیر موزارلا رنده شده ۱.۵ پیمانه
طرز تهیه:
کدو ها رو ورقه ورقه کنید. در سینی مخصوص فر بچینید و نمک بپاشید. در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۵-۲۰ قرار بدید.
۱ ق غ روغن زیتون مخصوص سرخ کردنی در ماهیتابه بریزید. پیاز و سیر و فلفل دلمه ای رو تفت بدید. گوشت رو اضافه کنید و کمی تفت بدید. بعد سس گوجه فرنگی و ریحون و جعفری رو اضافه کنید. وقتی به جوش اومد دماش رو کم کنید تا بپزه به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه. نمک و فلفل بزنید.
در یک کاسه سفیده تخم مرغ و پنیر ریکوتا و پارمسان رو مخلوط کنید.
در یک ظرف مخصوص فر از سس گوشت بریزید بعد روش از مخلوط پنیر بریزید و بعد کمی موزارلا. کدو هارو بچینید و دوباره از سس گوشت و پنیر و موزارلا بریزید.
روش رو فویل بکشید در فر به مدت ۳۰ دقیقه با فویل و ۱۵ دقیقه بی فویل بذارید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر