مواد لازم:
آواکادو ۱ عدد
اسفناج ۱/۲ پیمانه
ریحان تازه ۱/۴ پیمانه یا ۱ق غ ریحان خشک
روغن زیتون ۱ ق غ
سیرله شده یا خیلی ریز خرد شده ۱ حبه
بادام پرک یا خلال ۲ق غ
نمک مقدار خیلی کم
پاستا ۲۵۰ گرم یا ۱/۲ پوند
آب لیمو ترش ۱ق غ
آب پاستا ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه:
آواکادو, اسفناج, ریحان, روغن زیتون, سیر, بادام, نمک و آب لیمو رو در غذا ساز بریزید.
وقتی کاملا پوره شد به پاستا اضافه کنید.
+ از آب پاستا برای رقیق شدن سس استفاده کنید.
+ به جای سیر, ریحان و روغن زیتون میتونید از ۲ ق غ پرسس پستو استفاده کنید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر