این خورشت خوشمزه, یک غذای تبریزی ست.
مواد لازم برای ۲ نفر:
ماهیچه ۱ عدد
رب ۲ ق غ
پیاز رنده شده ۱ عدد
هویج خلالی ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده ۱ استکان
آب لیمو ترش ۱/۳ پیمانه
دارچین, زرچوبه و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز رو با ادویه ها و رب تفت بدید. بعد ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید. ۳ پیمانه آب اضافه کنید و بذارید بپزه.
خلال های هویج رو تو روغن سرخ کنید. بعد زعفران رو اضافه کنید.
وقتی ماهیچه پخت و فقط ۱ بند انگشت آب داشت. هویج ها و آب لیمو ترش رو به گوشت اضافه کنید.
نوش جان!!
0 نظر:
ارسال یک نظر