پنیر ماسکارپونه ۲ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
خامه زده شده ۲ پیمانه
قهوه آماده سرد شده ۲ پیمانه
بیسکویت لیدی فینگر ۱۵-۲۰ عدد بسته به نوع ظرف
پودر کاکائو یا قهوه برای تزئین
طرز تهیه:
شکر و ماسکارپونه رو ۱ دقیقه بزنید. بعد خامه و ۱ پیمانه از قهوه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
کف ظرف رو با کاغذ آلومینیومی بپوشونید. بیسکویت ها رو به نوبت تو ۱ پیمانه باقی مونده قهوه سرد بغلطونید و کف ظرف بچینید. بعد یک لایه از مخلوط خامه روی اون بریزید. دوباره اینکارو تکرار کنید تا ظرف پر بشه.
روی اون رو با پودر کاکائو یا قهوه بپوشونید و به مدت ۳-۶ ساعت در یخچال بذارید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر