مواد لازم:
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۵۰ گرم
آرد ۴۰۰ گرم
پودر خمیرمایه ۱۶ گرم
روغن زیتون ۲ ق غ
آب ولرم ۱ و ۱/۴ پیمانه
آویشن یا رزماری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
خمیر مایه رو با ۱/۴ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید تا پف کنه.
بعد باقی آب ولرم و مقداری نمک و روغن زیتون رو اضافه کنید. آرد رو کم کم به این مایع اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی به دست بیاد. این خمیر رو تو یه ظرفی که از قبل چرب کردید به مدت ۱ ساعت بذارید.
گوجه فرنگی ها رو از وسط نصف کنید. خمیر رو نازک پهن کنید و با انگشت چاله ایجاد کنید و گوجه ها رو تو چاله ها بچینید. کمی روغن زیتون و آویشن یا رزماری روی آن بزنید. در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه بذارید تا روش سرخ بشه.
نوش جان!
1 نظر:
خیلی عالی شده عزیزم خوشحالم دوست داشتی ..
ارسال یک نظر