این غذا رو خودم اختراع کردم. مطمئن نیستم اختراع کلمه ی درستیه برای غذا یا نه, ولی در هر صورت عالی شد. خیلی لذیذ و لطیف بود.
مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ ۱ عدد
سس پستو ۲ ق غ
پنیر موزارلا ۱/۴ پیمانه
سیر خیلی ریز خرد شده ۱ حبه
نمک و فلفل مقداری
فلفل دلمه ای و هویج مقداری برای طعم
طرز تهیه:
اول سینه مرغ رو با چاقوی تیز باز کنید به طوری که خیلی نازک بشه ولی از هم جدا نشه. بعد داخل یه کیسه محکم پهنش کنید و با گوشکوب یا وردنه بکوبید تا نازکتر بشه.
سطح سینه مرغ رو سس و سیر بمالید. پنیر موزارلا و چند برش فلفل دلمه ای بذارید.
دو سر سینه مرغ رو به هم برسونید و با خلال دندان محکم کنید.
ظرف فر رو با کاغذ آلومینیوم بپوشونید و سینه مرغ رو توش بزارید.
روش رو سس پستو بمالید و اطرافش رو فلفل دلمه ای و هویج بریزید.
روش رو با کاغذ آلومینیوم بپوشونید و در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بذارید. ۱۰ دقیقه هم بدون روکش و با فر بالا (broil) بذارید.
نوش جان!
1 نظر:
Looks very delicious
ارسال یک نظر