گوجه سبز ٤ پوند یا ٢ کیلو
آب و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوجه سبزها را شسته در قابلمه بریزید و روش آب بریزید به طوری که آب روی گوجه سبزها را بگیرد.
وقتی گوجه ها کاملا پخت و له شد آنها را از صافی رد کنید.
کف سینی را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. سپس گوجه های از صافی رد شده را نمک بزنید و روی سینی پخش کنید. و سینی را در فر با دمای ٢٠٠ درجه فارنهایت (یا کمترین درجه فر) قرار دهید. حدود ٣-٤ ساعت طول میکشد تا لواشک آماده شود.
0 نظر:
ارسال یک نظر