قهوه ١ ق مربا خوری
شکر ١.٥ ق مربا خوری
آب ١ فنجان ( من از ٠.٥ فنجان آب و ٠.٥ فنجان شیر استفاده میکنم)
طرز تهیه:
قهوه, شکر و آب (آب و شیر) را باهم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم (درجه ٥ گازهای برقی) به آرامی هم بزنید تا شکر حل شود.
نکته مهم برداشتن به موقع از روی حرارت است. وقتی قهوه کف کرد و کف بالا آمد قبل از به جوش آمدن باید از روی حرارت برداشته شود.
اول از کف قهوه (خامه قهوه ) درون فنجانها به طور مساوی ریخته سپس قهوه را بریزید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر