مواد لازم برای ٦ عدد رول:
ورقه لازانیا ٦ عدد
فیله مرغ ٤ عدد (یا سینه مرغ ١ عدد)
مارچوبه ١٨ عدد
فلفل دلمه ای خرد شده نگینی نصف پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده نگینی نصف پیمانه
قارچ خرد شده (که با آبلیمو تفت داده شده) نصف پیمانه
پنیر پیتزا به مقدار لازم برای روی لازانیا
نمک، فلفل، ادویه و روغن زیتون به مقدار لازم
سس سفید یک پیمانه (طرز تهیه سس سفید در اینجا پیدا کنید)
مارچوبه ها را در آب جوش و نمک به مدت ٧ تا ٨ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
لازانیا ها را هم در آب جوش قرار دهید تا بپزد سپس آبکش اش کنید و بگذارید تا سرد شود.
فیله مرغ را با نمک و فلفل و پیاز و ٢ ق غ روغن زیتون در غذا ساز ریخته تا له شود.
فیله مرغ را با نمک و فلفل و پیاز و ٢ ق غ روغن زیتون در غذا ساز ریخته تا له شود.
در ظرف مخصوص فر سس سفید بریزید.
روی ورقه لازانیا را با فیله مرغ، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و قارچ بپوشانید سپس ٣ عدد مارچوبه را در کنارش بگذارید و رول کنید.
در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ٤٥ دقیقه با در پوش و ١٥ دقیقه بدون درپوش قرار دهید.
3 نظر:
مریم خانوم چی کرده. همه رو دیوونه کرده. به به چه خوشمزه به نظر میاد.
عزیزم چقدر غذاهای خوشمزه گذاشتی به به دستت درد نکنه عالی
manam azina mikhaam;) kheili hayajan angiznake:)
ارسال یک نظر