کوکی زنجبیلی ٣٠ عدد
کره آب شده ٦ ق چ (٣/٤ stick )
پنیر خامه ای که در دمای اتاق بوده ٤ بسته
شکر ٣/٤ ١ پیمانه
کدو حلوائی پوره شده ١ پیمانه
تخم مرغ ٥ عدد
دارچین ١/٢ ١ ق چ
زنجبیل ١/٢ ق چ
جوز هندی ١/٤ ق چ
نمک ١/٢ ق چ
عصاره وانیل ١ ق چ
آرد همه منظوره ٢ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا کوکی ها را در فود پراسسر میریزیم تا کاملا خرد شود. سپس کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در ظرف مخصوص فر(به قطر ٩ اینچ و عمق ٣ اینچ) پهن کرده و فشار دهید. در فر به مدت ١٠ دقیقه با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید. بگذارید کناری تا سرد شود.
پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی به مدت ٢-٣ دقیقه بزنید.
پوره کدو حلوائی را اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید.
سپس دارچین, زنجبیل, جوز هندی, نمک و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
در نهایت آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست بیاید.
ظرف مخصوص فر را کاملا با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.
خمیر آماده شده را در آن بریزید. و ظرف را در ظرف بزرگتر مخصوص فر قرار دهید. و ظرف بیرونی را از آب جوش تا ارتفاع ١.٥ اینچ پر کنید.
در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ١ ساعت و ٢٠ دقیقه قرار دهید.
وقتی آماده شد از ظرف آب خارجش کنید و بگذارید خنک شود سپس با چاقو اطراف آن را از ظرف جدا کنید. سپس به مدت ٤ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
لینک کمکی:
http://www.foodnetwork.com/recipes/patrick-and-gina-neely/ginas-pumpkin-cheesecake-recipe/index.html?ic1=obinsite
نوش جان!
کره آب شده ٦ ق چ (٣/٤ stick )
پنیر خامه ای که در دمای اتاق بوده ٤ بسته
شکر ٣/٤ ١ پیمانه
کدو حلوائی پوره شده ١ پیمانه
تخم مرغ ٥ عدد
دارچین ١/٢ ١ ق چ
زنجبیل ١/٢ ق چ
جوز هندی ١/٤ ق چ
نمک ١/٢ ق چ
عصاره وانیل ١ ق چ
آرد همه منظوره ٢ ق چ
طرز تهیه:
ابتدا کوکی ها را در فود پراسسر میریزیم تا کاملا خرد شود. سپس کره را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در ظرف مخصوص فر(به قطر ٩ اینچ و عمق ٣ اینچ) پهن کرده و فشار دهید. در فر به مدت ١٠ دقیقه با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار دهید. بگذارید کناری تا سرد شود.
پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی به مدت ٢-٣ دقیقه بزنید.
پوره کدو حلوائی را اضافه کرده و هم بزنید تا یک دست شود.
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید.
سپس دارچین, زنجبیل, جوز هندی, نمک و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید.
در نهایت آرد را اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یک دستی به دست بیاید.
ظرف مخصوص فر را کاملا با کاغذ آلومینیوم بپوشانید.
خمیر آماده شده را در آن بریزید. و ظرف را در ظرف بزرگتر مخصوص فر قرار دهید. و ظرف بیرونی را از آب جوش تا ارتفاع ١.٥ اینچ پر کنید.
در فر با دمای ٣٥٠ درجه فارنهایت به مدت ١ ساعت و ٢٠ دقیقه قرار دهید.
وقتی آماده شد از ظرف آب خارجش کنید و بگذارید خنک شود سپس با چاقو اطراف آن را از ظرف جدا کنید. سپس به مدت ٤ ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.
لینک کمکی:
http://www.foodnetwork.com/recipes/patrick-and-gina-neely/ginas-pumpkin-cheesecake-recipe/index.html?ic1=obinsite
نوش جان!
2 نظر:
مریم من این رو امروز پیدا کردم که گفتم شاید براتون جالب باشه:
http://youtu.be/8YEdHjGMeho
چه دستگاه جالبی
مرسی روزبه جان!
ارسال یک نظر