بادمجان باریک ٢ عدد
گوشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
گوجه فرنگی ٤ عدد متوسط
جعفری خرد شده ١/٢ پیمانه
نمک و فلفل به مقدار زیاد
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را تمیز شسته, مانند عکس یک نوار از پوستش را بکنید. و با چنگال سوراخ سوراخ کرده, روی آن را نمک و روغن بریزید و در فر با دمای ٥٠٠ درجه فارنهایت به مدت ١٠ دقیقه قرار دهید.
گوشت چرخ کرده, نمک, فلفل و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و تفت دهید. گوجه فرنگی ها را پوست کنده, خرد کرده و همراه با جعفری به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. سپس ١ پیمانه آب به مواد اضافه کرده, درب ظرف را بگذارید تا خوب بپزد.
شکم بادمجان ها را باز کرده و از مواد پر کنید. آب گوشت را در ظرف کنار بادمجانها بریزید. یک قاشق رب را با ١ پیمانه آب جوش مخلوط کرده و در ظرف کنار بادمجانها بریزید.
لینک های مفید:
2 نظر:
مریمی دستت درد نکنه، چه قدر چیزای جدید و خوشمزه گذاشتی، من اینو به زودی درس میکنم ؛)
راستی سیر هم میزنن به این؟ یا اون یه چیز دیگه هست؟
negar jun,
mishe sir ham behesh zad age linke aval ro negah koni un sir dare :)
ارسال یک نظر