آرد گندم ١ پیمانه (الک شده)
شکر ١/٢ پیمانه
آب ١/٢ پیمانه
روغن مخصوص سرخ کردن ١/٢ پیمانه
گلاب ١/٤ پیمانه
زعفران آسیاب شده ١/٢ ق چ
هل آسیاب شده ١/٢ ق چ
طرز تهیه:
آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا تغییر رنگ دهد.
آب و شکر را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار داده تا کاملا حل شود و قوام بیاید سپس زعفران, هل و گلاب را به آن اضافه کرده, هم بزنید و سپس زیر آن را خاموش کنید.
وقتی رنگ آرد تیره شد روغن را اضافه میکنیم. سپس اینقدر هم میزنیم تا محلول یکدست شود. وقتی محلول داغ شد و قل زد, مخلوط آب و شکر را اضافه میکنیم و سریع شروع به هم زدن کنید.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر