مواد لازم برای 7 عدد:
خمیر مایه ٣٠ گرم,
شکر ١ق چ,
آب ولرم ٢/٣ پیمانه,
نمک ١ ق چ,
آرد ٥٠٠ گرم,
شیر ١/٥ پیمانه,
روغن مایع ٣ ق چ,
مغز تخم آفتابگردان به مقدار لازم
شکر ١ق چ,
آب ولرم ٢/٣ پیمانه,
نمک ١ ق چ,
آرد ٥٠٠ گرم,
شیر ١/٥ پیمانه,
روغن مایع ٣ ق چ,
مغز تخم آفتابگردان به مقدار لازم
طرز تهیه:
خمیر مایه, شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید و در دمای اتاق بگذارید تا پف کند.
مخلوط شیر و روغن را به آرد اضافه کنیدو با دست آنقدر ورز دهید تا به دست نچسبد. اگر خمیر شل شده بود, مقداری آرد به آن اضافه کنید.
خمیر را دوباره ورز دهیدو از خمیر به اندازه یک مشت بر دارید ,گلوله کنید و با چاقو یک برش روی آن ایجاد کنید.
روی گلوله ها را با برس خیس کنید و از تخم آفتابگردان بپاشید. دوباره به خمیر ها به مدت ١٥ دقیقه استراحت دهید.
سپس داخل سینی فر یک کاسه آب بگذارید و در فر با دمای ٤٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ دقیقه بگذارید تا روی آن طلائی شود.
+ به جای تخم آفتابگردان از هر مغز دیگری میتوانید استفاده کنید حتا ازسیر, پنیر یا رزماری هم میتوانید استفاده کنید.
خیلی ممنون گیلدا جون مهربون
2 نظر:
عالی شده عزیزم
دست گلت درد نکنه
نوش جونت عزیزم ، خوشحالم که دوست داشتی
ارسال یک نظر