مواد لازم برای ١٠ عدد:
زرده تخم مرغ ٣ عدد، پودر شکر ١/٢ پیمانه، وانیل ١ ق چ، بکینگ پودر ١/٣ ق چ، آرد ١ و ١/٢ ق چ، گردو ١ پیمانه خرد شده
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را با پودر شکر به مدت ١٥ دقیقه بزنید تا مخلوط سفید رنگ شود.
وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. بکینگ پودر و ارد را الک کرده به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
در نهایت گردو را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
به مقدار یک قاشق از مخلوط را روی سینی فر که از قبل با فویل پوشاندید بگذارید و روی آن را با پسته تزئین کنید.
در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت به مدت ٢٠ تا ٣٠ دقیقه قرار دهید تا بپزند.
+ نباید روی شیرینی ها طلائی شود.
ممنون از لیلا عزیز
http://www.yemalilar.com/2011/11/blog-post_11.html
نوش جان!
1 نظر:
نوووووووش جووووووووون عالی شده
ارسال یک نظر