مواد لازم برای حدودا ١٠٠ عدد:
آرد نخودچی ٢٠٠ گرم، پودر قند ١٠٠ گرم، کره ١٥٠ گرم یا روغن جامد ١٠٠ گرم، هل ١ ق غ، پودر و خلال پسته به مقدار لازم برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و کره را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شود.
سپس آرد و هل را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.
سپس خمیر را ٢٤ ساعت در یخچال استراحت دهید.
سپس آرد و هل را به آن اضافه کنید و با دست هم بزنید تا خمیر چسبنده ای به دست آید.
سپس خمیر را ٢٤ ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را با وردنه به قطر ١ سانتیمتر باز کنید و قالب بزنید. اگر قالب ندارید میتوانید آنها را گلوله کنید.
خمیر های قالب زده را روی کاغذ روغنی بچینید و با پودر و خلال پسته یا زعفران تزئین کنید.
شیرینی نخودچی ها را به مدت ٢٠ دقیقه در فر با دمای ٣٠٠ درجه فارنهایت بگذارید.
این ویدئو هم میتونه کمک کننده باشه :)
http://www.youtube.com/watch?v=N1FWMVdUZDs
+ ممکن است وقتی خمیر را از یخچال در آورید سفت شده باشد نگران نباشد چند دقیقه در دمای اتاق باشد باز میشود.
+ ممکن است وقتی خمیر را از یخچال در آورید سفت شده باشد نگران نباشد چند دقیقه در دمای اتاق باشد باز میشود.
نوش جان!
0 نظر:
ارسال یک نظر